Advertisement

Μπαρτσελόνα Εφεσ / Γουίλτζερ, Ρόμπερτς και Σερμαντίνι νίκησαν την Μπαρτσελόνα ... : Η εφές έπρεπε να απαντήσει στο break της μπαρτσελόνα αν ήθελε να πάει στο f4.

Μπαρτσελόνα Εφεσ / Γουίλτζερ, Ρόμπερτς και Σερμαντίνι νίκησαν την Μπαρτσελόνα ... : Η εφές έπρεπε να απαντήσει στο break της μπαρτσελόνα αν ήθελε να πάει στο f4.. Live αγώνες μπαρτσελονα ανατολου εφεσ. 18/37 δίποντα, 11/27 τρίποντα, 5/5 βολές, 39 ριμπάουντ (30+9). Η εφές έπρεπε να απαντήσει στο break της μπαρτσελόνα αν ήθελε να πάει στο f4. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Η μπαρτσελόνα τα 6/21 τρίποντα.

Την ανάγκη των τεσσάρων ομάδων να ελέγξουν τον ρυθμό και να μην δώσουν τίποτα εύκολο στον αντίπαλο. 53 7/4 :5 μπαρτσελονα μαντσεστερ γιουν. Ντέιβις 17 (1), χάνγκα, μπολμάρο 7 , σμιτς, γκασόλ 1, αμπρίνες 2 αναντολου εφεσ (αταμάν): Ο ρόναλντ κούμαν έστειλε το δικό του μήνυμα στον λιονέλ μέσι για το «διαζύγιο» του με την μπαρτσελόνα, μέσω των social media. Η μπαρτσελόνα τα 6/21 τρίποντα.

Ανακοινώνει Γιάκα Μπλάζιτς η Μπαρτσελόνα!
Ανακοινώνει Γιάκα Μπλάζιτς η Μπαρτσελόνα! from allstarbasket.gr
Φίλαθλοι της μπαρτσελόνα έξω από το σπίτι του μέσι, φωνάζουν το όνομα του (vid). Live αγώνες μπαρτσελονα ανατολου εφεσ. 18/37 δίποντα, 11/27 τρίποντα, 5/5 βολές, 39 ριμπάουντ (30+9). Με 18 ομάδες να συμμετέχουν, ανάμεσα τους τον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό, η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της. Ντέιβις 17 (6/12 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/5 βολές, 11 ριμπάουντ αναντολου εφεσ (αταμάν): Μπαρτσελονα ειδησεισ ¨ήταν συνολικά καλύτερη από τον ολυμπιακό και κατάφερε να πάρει και διψήφια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Πράξη δεύτερη στο τριήμερο του φάιναλ φορ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Νέα εποχή στην μπαρτσελονα που πέρσι τίναξε την μπάνκα στον αέρα αλλά και φέτος έχει το μεγαλύτερο όλων των εποχών μπάτζετ στην ευρώπη και ξεπερνά τα 30εκ. Μπαρτσελονα εφεσ live / euroleague play offs 1os agwnas anantoloy efes mpartselona 17 4 youtube. Με 18 ομάδες να συμμετέχουν, ανάμεσα τους τον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό, η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της. Η εφές έπρεπε να απαντήσει στο break της μπαρτσελόνα αν ήθελε να πάει στο f4. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Ντέιβις 17 (6/12 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/5 βολές, 11 ριμπάουντ αναντολου εφεσ (αταμάν): Λάρκιν 21 (1), μπομπουά 3, σίνγκλετον 4, μπαλμπάι, σανλί 12. Live αγώνες μπαρτσελονα ανατολου εφεσ. 18/37 δίποντα, 11/27 τρίποντα, 5/5 βολές, 39 ριμπάουντ (30+9). Όλα τα τελευταία νέα, ειδήσεις, αγώνες και μεταγραφές για μπαρτσελόνα από το sportsking.gr. 53 7/4 :5 μπαρτσελονα μαντσεστερ γιουν. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Χωρίς τον τραυματία ντμίτρι κοστόβ θα παραταχθεί η ζενίτ.

Παναθηναϊκός, ολυμπιακός, ρεάλ μαδρίτης, μπαρτσελόνα, μπασκόνια, τσσκα μόσχας, φενέρμπαχτσε, αναντολού εφές, εμπόριο αρμάνι. Λάρκιν 21 (3/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 12/12 βολές, 3 ασίστ, 3 λάθη). Με 18 ομάδες να συμμετέχουν, ανάμεσα τους τον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό, η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της. Η εφές έπρεπε να απαντήσει στο break της μπαρτσελόνα αν ήθελε να πάει στο f4. Λάρκιν 21 (1), μπομπουά 3, σίνγκλετον 4, μπαλμπάι, σανλί 12.

Μπαρτσελόνα - Μάλαγα 79-55: "Αέρας" οι Καταλανοί
Μπαρτσελόνα - Μάλαγα 79-55: "Αέρας" οι Καταλανοί from allstarbasket.gr
Πράξη δεύτερη στο τριήμερο του φάιναλ φορ. Όλα τα τελευταία νέα, ειδήσεις, αγώνες και μεταγραφές για μπαρτσελόνα από το sportsking.gr. Η μπαρτσελόνα κυριάρχησε στον αέρα, έκρυψε το καλάθι στους παίκτες της αναντολού εφές και με τον μπράντον την ώρα μάλιστα που η μπαρτσελόνα έμενε για περίπου τρία λεπτά χωρίς καλάθι. Μπαρτσελονα ειδησεισ ¨ήταν συνολικά καλύτερη από τον ολυμπιακό και κατάφερε να πάρει και διψήφια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Live αγώνες μπαρτσελονα ανατολου εφεσ. Μπαρτσελονα εφεσ / mpartselona me kala8h apenanti sthn efes : Φίλαθλοι της μπαρτσελόνα έξω από το σπίτι του μέσι, φωνάζουν το όνομα του (vid). Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης.

Λάρκιν 21 (3/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 12/12 βολές, 3 ασίστ, 3 λάθη).

Ο ρόναλντ κούμαν έστειλε το δικό του μήνυμα στον λιονέλ μέσι για το «διαζύγιο» του με την μπαρτσελόνα, μέσω των social media. 53 7/4 :5 μπαρτσελονα μαντσεστερ γιουν. Η μπαρτσελόνα τα 6/21 τρίποντα. Μπαρτσελονα εφεσ / mpartselona me kala8h apenanti sthn efes : 18/37 δίποντα, 11/27 τρίποντα, 5/5 βολές, 39 ριμπάουντ (30+9). Πράξη δεύτερη στο τριήμερο του φάιναλ φορ. Μπαρτσελονα εφεσ live / euroleague play offs 1os agwnas anantoloy efes mpartselona 17 4 youtube. Ο λάνγκστον χολ και ο όγκνιεν ντόμπριτς είναι αμφίβολοι για τον ερυθρό αστέρα. Όλα τα τελευταία νέα, ειδήσεις, αγώνες και μεταγραφές για μπαρτσελόνα από το sportsking.gr. Η μπαρτσελόνα κυριάρχησε στον αέρα, έκρυψε το καλάθι στους παίκτες της αναντολού εφές και με τον μπράντον την ώρα μάλιστα που η μπαρτσελόνα έμενε για περίπου τρία λεπτά χωρίς καλάθι. Η εφές έπρεπε να απαντήσει στο break της μπαρτσελόνα αν ήθελε να πάει στο f4. Ντέιβις 17 (6/12 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/5 βολές, 11 ριμπάουντ αναντολου εφεσ (αταμάν): Με 18 ομάδες να συμμετέχουν, ανάμεσα τους τον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό, η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της.

Ανώτερη σε όλη τη σεζόν η εφές, έλαμψε στο final four και σήκωσε την κούπα!. 53 7/4 :5 μπαρτσελονα μαντσεστερ γιουν. Ντέιβις 17 (1), χάνγκα, μπολμάρο 7 , σμιτς, γκασόλ 1, αμπρίνες 2 αναντολου εφεσ (αταμάν): Νέα εποχή στην μπαρτσελονα που πέρσι τίναξε την μπάνκα στον αέρα αλλά και φέτος έχει το μεγαλύτερο όλων των εποχών μπάτζετ στην ευρώπη και ξεπερνά τα 30εκ. Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης.

Η Μπαρτσελόνα έχει σφυγμό, 77-70 την Μπασκόνια (video)
Η Μπαρτσελόνα έχει σφυγμό, 77-70 την Μπασκόνια (video) from allstarbasket.gr
Με 18 ομάδες να συμμετέχουν, ανάμεσα τους τον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό, η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της. Ντέιβις 17 (1), χάνγκα, μπολμάρο 7 , σμιτς, γκασόλ 1, αμπρίνες 2 αναντολου εφεσ (αταμάν): Η εφές έπρεπε να απαντήσει στο break της μπαρτσελόνα αν ήθελε να πάει στο f4. Όλα τα τελευταία νέα, ειδήσεις, αγώνες και μεταγραφές για μπαρτσελόνα από το sportsking.gr. Live αγώνες μπαρτσελονα ανατολου εφεσ. Ο ρόναλντ κούμαν έστειλε το δικό του μήνυμα στον λιονέλ μέσι για το «διαζύγιο» του με την μπαρτσελόνα, μέσω των social media. Φίλαθλοι της μπαρτσελόνα έξω από το σπίτι του μέσι, φωνάζουν το όνομα του (vid). Η μπαρτσελόνα κυριάρχησε στον αέρα, έκρυψε το καλάθι στους παίκτες της αναντολού εφές και με τον μπράντον την ώρα μάλιστα που η μπαρτσελόνα έμενε για περίπου τρία λεπτά χωρίς καλάθι.

Χωρίς τον τραυματία ντμίτρι κοστόβ θα παραταχθεί η ζενίτ.

Λάρκιν 21 (3/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 12/12 βολές, 3 ασίστ, 3 λάθη). Ανώτερη σε όλη τη σεζόν η εφές, έλαμψε στο final four και σήκωσε την κούπα!. Χωρίς τον τραυματία ντμίτρι κοστόβ θα παραταχθεί η ζενίτ. Η μπαρτσελόνα κυριάρχησε στον αέρα, έκρυψε το καλάθι στους παίκτες της αναντολού εφές και με τον μπράντον την ώρα μάλιστα που η μπαρτσελόνα έμενε για περίπου τρία λεπτά χωρίς καλάθι. 53 7/4 :5 μπαρτσελονα μαντσεστερ γιουν. Λάρκιν 21 (1), μπομπουά 3, σίνγκλετον 4, μπαλμπάι, σανλί 12. Πράξη δεύτερη στο τριήμερο του φάιναλ φορ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Ντέιβις 17 (6/12 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/5 βολές, 11 ριμπάουντ αναντολου εφεσ (αταμάν): Φίλαθλοι της μπαρτσελόνα έξω από το σπίτι του μέσι, φωνάζουν το όνομα του (vid). Ο λάνγκστον χολ και ο όγκνιεν ντόμπριτς είναι αμφίβολοι για τον ερυθρό αστέρα. Παναθηναϊκός, ολυμπιακός, ρεάλ μαδρίτης, μπαρτσελόνα, μπασκόνια, τσσκα μόσχας, φενέρμπαχτσε, αναντολού εφές, εμπόριο αρμάνι. Η μπαρτσελόνα τα 6/21 τρίποντα.

Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο μπαρτσελόνα. Ντέιβις 17 (1), χάνγκα, μπολμάρο 7 , σμιτς, γκασόλ 1, αμπρίνες 2 αναντολου εφεσ (αταμάν):

Posting Komentar

0 Komentar